Det underlättar om man gillar sött lika mycket som barnen gör. Eller köpa en riktigt stark cheddar & en bra rostfranska, cream cheese och baka scones tillsammans med en bra te. Då kanske sötman dränks lite. Eller så erkänner man sitt misstag, köper mer plommon och kokar om den. Det kanske vore det enklaste och godaste.
Monday, October 5, 2009
kokade plommonsylt igår
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
Var det inte nån på den här bloggen som ojade sig igår om hur ofantligt jobbigt det var att baka? På själva kanelbullens dag!?!
Men att koka plommonsylt går tydligen bra...
Sylt: ta lite plommon, kärna ur & skär upp dem. I med det i en kastrull, en skvätt vatten och skvätt socker. Koka tills det blir lite tjockt och gossigt. Klart!
Kanelbullar: alldeles för mkt arbete. Eller egentligen mest tragiskt att baka bullar till sig själv.
Btw, jag ska baka syltkakor på dem. Jag ska ringa och bjuda över på kaffe när det är klart! =)
jaHA, är det därför jag på nåder blir erbjuden en burk hemkokt plommonsylt? för att du inte gillar den själv? i feel so special...
Post a Comment