Jag har en tendens att snöa in på olika maträtter och sedan tröttna på dem lika snabbt igen, i dagarna har jag hittat på nåt nytt som jag antagligen kommer att äta ett par gånger denna sommaren för att aldrig mer se åt det igen. Nämligen kycklingburgare
Bred röd pesto på ett grovt hamburgerbröd och rosta lätt i ugn.
Finhacka grillad kyckling till småbitar, lägg det på hamburgerbrödet och lägg ett lagomt berg med ost, helst Västerbottensost och skjuts in i ugn tills dess att osten smält lagomt mkt och allt är varmt.
Servera med massor av röd lök, tomater och sallat av något slag. Jag använde ruccola. Som hamburgerdressing använde jag gräddfil och samma röda pesto som jag blandade. Och kanske det viktigaste av allt nämligen saltgurka, tänk på att man behöver extra salt på sommaren när det är varmt!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment